Tilløkke Otto

torsdag 30 september, 2021 kl. 18:00

En hyldest til Otto Brandenburg – med rigtig værtshusstemning

For at slå stemningen an starter aftenen med fællesspisning – skibberlabskovs med tilbehør. Både spisning og koncert foregår på teatrets scene.
Efter spisningen er vi til koncert med Otto Brandenburg i skikkelse af Jesper Lohmann. Og her kan alt ske. Scenen er sat. Det hårdtprøvede lille orkester står klar og publikum sidder på deres pladser. Men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid og sted? Orkestret går i gang, og så – der står han pludselig med sit drengede smil: ”Godaften – godt at se jer”. Men hvem er han egentlig, Otto Brandenburg? Hvilke kræfter var det, der rumsterede i ham, så han med den største lethed kunne gå fra barsk baggårdspuma til engleblid storcharmør på ingen tid? Vi dykker ned i musikken, sangene, går på jagt i rollerne, han gav liv og tegner et portræt af en af Danmarks største entertainere.

For hele dette festlige arrangement med teaterkoncert, skibberlabskovs (excl. drikkevarer) og kaffe er prisen 310 kr.

Teaterkoncert med Otto Brandenburgs musik, idé og manuskript: Jesper Lohmann

Medvirkende: Jesper Lohmann & Mathias Grove Madsens kvartet
Instruktør: Susanne Breuning
Produktion: J MAN Entertainment og Folketeatret, : http://jangmark.dk/artister/tilloekke-otto/