Tvind the musical

fredag 29 marts, 2019 kl. 19:30

Sønderborg teater

Vi er tilbage i 1972 med langt hår, lilla bleer, islandske sweatre og vide fløjlsbukser. En flok unge mennesker køber en gammel bus. De vil ændre verden og gøre den til et bedre sted at være, men spørgsmålet er, om det lykkes?
I årene inden har Mogens Amdi Petersen startet Den Rejsende Højskole og Det Nødvendige Seminarium, der senere skal blive til det verdensomspændende imperium, Tvind.
Tvind var et socialt projekt i en tid, hvor man sagde ”Os”, ”Vi” og ”Sammen” i stedet for ”Mig”, ”Mig” og ”Mig”!
Forestillingen er ikke en gennemgang af Tvinds historie med Amdi Petersen i hovedrollen. Heller ikke en musical i gængs forstand, men en fiktiv fortælling om en gruppe mennesker og deres udvikling i Tvind, individuelt og sammen, krydret med et udvalg af tidens politiske sange. Vi er med fra den spæde start i 70´erne og op til midt i 90´erne, hvor Tvind for alvor kommer i modvind.

”Stærk teaterudgave om Tvind-imperiets storhed og fald” *****
Jyllands Posten

”…intelligent politisk teater og samtidig et vigtigt bidrag til Danmarkshistorien”
Ungt Teaterblod

Musikalsk drama af Andreas Garfield
Medvirkende: Iben Dorner, Sune Kofoed, Martin Bo Lindsten, Margit Watt-Boolsen m.fl.
Instruktør: Jens Svane Boutrup
Scenograf: Julie Forchhammer