Svend, Knud & Valdemar – synger på sidste vers

onsdag 10 april, 2019 kl. 19:30

Sønderborg teater

Musikalsk, morsom og intelligent underholdning

Figaros har med deres morsomme satirer, intelligente optrin samt store musikalitet fået et stort publikum i Sønderborg, og denne forestilling vil uden tvivl leve op til tidligere sæsoners successer. Hvem husker ikke Piraterne fra Penzance, Mestersangerne fra Møllegaarden eller HMS Pinafore!

Det er en gammel klassiker, Figaros her tager op. Peter Fristrups teaterstykke Svend, Knud og Valdemar har fornøjet publikum over hele landet i tæt på 150 år. Men Figaros lader ikke stykket i fred! De tilføjer sangnumre fra både opera, operette og musical. Og når vi derudover tilsætter Figaros særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften. Forestillingen er et humoristisk, romantisk udstyrsstykke i fem changementer. Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt, bl.a. fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules. Men bare rolig! Den fromme og fulde bisp, teaterdirektøren og hans talentløse kone, suffløren, der forsøger at holde sammen på det hele og Svend, Knud og Valdemar er alle med!

Operasatire efter P. Fristrups Svend, Knud og Valdemar, gendigtet af Kjærulff, Jensen og Dueholm
Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm, Allan Dahl Hansen og gæstesolist Rasmus Krogsgaard som Knud Lavards ånd.
Produktion: Den Ny Opera og Figaros, www.figaros.eu

onsdag 10 april, 2019