• Dette er en afholdt begivenhed.

Svejk i anden verdenskrig

tirsdag 5 november, 2019 kl. 19:30

Oplev Ole Sørensen i Bertolt Brechts humoristiske forestilling

Krigen raser. I øst kæmper russerne en indædt kamp for at stoppe den tyske offensiv, imens de allierede tropper i vest forsøger at finde et fodfæste. Midt i kaosset møder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer, og så har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer. Heldigvis har han talegaverne på plads og formår som regel altid at finde en vej ud af problemerne igen.

Vi kommer hele følelsesspekteret igennem, når vi møder Svejk og hans sjak på værtshuset i den tjekkiske hovedstad. En by, hvor besættelsesmagten holder skarpt øje med forrædere og fidusmagere.

Forestillingen forventes afsluttet ca. kl. 21:30.

Ole Sørensen, kan med stykket fejre sit 40-års skuespillerjubilæum.

Drama af Bertolt Brecht
Medvirkende:
Ole Sørensen, Uta Motz, Klaus Andersen, Sara Line Møller Olsen, Thomas Jacob C. Rønne Instruktør: Gitte Kath
Musik: Rasmus Steenberg
Produktion: Teatret Møllen, www.teatretmoellen.dk