• Dette er en afholdt begivenhed.

Sne

tirsdag 9 oktober, 2018 kl. 19:30 - 21:00

Vigga Bro i nysgerrig musikalsk rejse gennem erindringerne

Sne er en forestilling om det lange livs erfaringer og erindringer. 80-årige Vigga Bro står på scenen sammen med to yngre musikere, Birgit Løkke på percussion og Ida Bach Jensen på bas, og i et møde mellem musik og fortælleteater dukker erindringerne og historierne frem.

Sne er et vindue ind til en livsrejse. Det er også en rejse fra barndommens Fredericia til voksenlivets Christianshavn, og en rejse, hvor vi suser med slæde gennem historier over Grønlands is og sne, et land, der har fascineret Vigga Bro, siden hun første gang stiftede bekendtskab med Knud Rasmussens beretninger.

Til Information har Vigga Bro udtalt: »Sne er en af mine livstråde. Jeg har altid været betaget af, at sne falder ned og dækker over noget. Det er det, der er fantastisk. Sne er et symbol på det skjulte. Som skuespiller ved du, at hvis der ingen hemmeligheder er, så bliver du meget uinteressant på scenen”.

Forestillingen varer ca. 1 time og 30 minutter og spiller uden pause

Musik og fortælling