• Dette er en afholdt begivenhed.

Sigurds Danmarkshistorie

søndag 30 september, 2018 kl. 15:00 - 16:50

Danmarkshistorien kan ikke formidles bedre og mere levende for børn end af Sigurd Barrett. Gennem musik, sang, fortælling og dramatiske optrin fører Sigurd Barrett børn og voksne gennem hele vores forunderlige historie og efterlader os i vores egen tid med spørgsmålet om, hvad vi kan bruge historien til, og hvordan vi kan dele den med hinanden på tværs af generationerne.

Sofies far har opfundet en tidsmaskine, og ved en fejl bliver Sofie tryllet tilbage til danmarkshistoriens begyndelse. Hun oplever istiden og stenalderfolket, hun møder Egtvedpigen, Grauballemanden, vikingerne og munkene. I guldalderen møder hun både H.C. Andersen og Grundtvig, og efter krigen i 1864 når hun frem til den moderne tid, hvor hun møder sine egne forfædre og dermed sin nære historie. Hele tiden bygger dramaet på, om Sofie og hendes far kan genforenes.

Musikdramatisk familieforestilling af Sigurd Barrett

Medvirkende: Sigurd Barrett, Adam Ild Rohweder, Ellinor Barrett/Dagmar Barrett, Eskild Dohn, Martin Klausen, dansere m.fl.
Instruktør: Louise Schouw Dramaturg: Miriam Frandsen
Produktion: Sigurd Barrett, www.sigurdbarrett.dk