• Dette er en afholdt begivenhed.

Sad i parken

tirsdag 24 oktober, 2017 kl. 19:30

Koncertsalen Alsion

En forrygende Rugsted & Kreutzfeldt hyldest

Tag med på en forrygende tur tilbage til 80’erne, når Sønderborg Teaterforening præsenterer succesforestillingen omhandlende vel nok de største ikoner fra popmusikken i 80’erne.

Oplev 25 klassiske og uimodståelige hits – fra dengang hvor hele Danmark sang med på ”Jeg ved det godt”, ”Går gennem tiden”, ”Tilfældigvis forbi”, ”Jeg’ i live” og mange flere danske hits.

Den kvindelige forsanger har lokket sit band med til en park, hvor de skal spille. Hun har mødt en lækker fyr, som nu er forsvundet og hun ved ikke, hvordan hun skal komme i kontakt med ham – udover at hun har hørt, at han sommetider kommer i parken… Mens hun har travlt med at kigge efter de personer, som kommer forbi, overser hun helt, at den eneste ene faktisk står lige ved siden af hende! Det giver anledning til en masse sjove situationer, lækre vokalharmonier og naturligvis en række suveræne sange.

På scenen medvirker otte af de bedst syngende skuespillere og musikere, bl.a. sangeren Christoffer Brodersen.

Teaterkoncert

Instruktion, bearbejdelse og medvirkende: Jonas Rasmussen, Anne Sofie Steen, Jonas Rasmussen, Astrid Højgaard Lundgreen og Jacob Prüser
Vokalarrangør: Morten Kjær
Kapelmester og musikalsk arrangør: Jacob Trautner