Privatliv

torsdag 25 januar, 2018 kl. 19:30

Forestillingen er desværre aflyst

Lystspil i topklasse

Privatliv er en af de mest succesfulde teaterforestillinger gennem tiderne og har siden premieren i 1930 gået sin sejrsgang over hele verden. Det er et intrikat firkantsdrama om kærlighedens fortryllelse og forbandelse. Hovedrollerne i denne opsætning spilles af Mille Dinesen, kendt fra bl.a. tv-serierne Rita og Nynne og Dejan Cukic, der har spillet med i en lang række film og tv-serier, bl.a. Anna Pihl, Nikolaj og Julie og I Kina spiser de hunde.

Amanda og Elyot har været skilt i fem år efter et stormombrust ægteskab. De mødes tilfældigt på et fransk hotel, hvor de begge er på bryllupsrejse med deres nye ægtefæller. Draget af en intens kærlighed, krydret med syrlige minder, beslutter de sig for at stikke af til Paris, hvor de til sidst bliver opstøvet af de efterladte ægtefæller. Efter et voldsomt, dramatisk og meget morsomt opgør slutter stykket på en måde, man mindst venter.

Lystspil af Noel Coward, nyoversat af Simon Boberg

Medvirkende: Dejan Cukic, Mille Dinesen m.fl. I alt 4 skuespillere