• Dette er en afholdt begivenhed.

Nature Wild

fredag 10 november, 2017 kl. 16:15

DEFINE festivalen i samarbejde med Sønderborg Teaterforening

Soldater vender hjem. Ikke til familien og hverdagen, men til skovene. Efter at have mødt krigens brændpunkter og civilisationens grænseland, trækker de sig tilbage til naturen … til vildkanten. På baggrund af interviews med danske hjemvendte soldater og deres pårørende udfoldes fortællingen Nature Wild i en hybrid mellem dokumentarisk videoscenografi, elektroniske beats, opera, indie, elektroniske beats, dans og performancekunst … Kroppens egen lyd imellem grene, der knækker. Vær med, når kampen for at vende hjem tager en omvej i menneskets sind og en tur ud i den vilde natur.

13 fynske og sønderjyske skoler har fulgt de professionelle kunstnere i arbejdet med Nature Wild og ligesom soldaterne, drager de unge ud i skovens krat. Igennem workshops har 160 unge arbejdet med en Land Art Live Art performance, som piger fra Sønderjysk Pigekor også deltager i. Hele optakten til forestillingen starter kl. 16.15 foran teatret og fortsætter inde i salen.

Ny musikdramatik, dans, performance

Medvirkende: Kontratenor Daniel Carlsson (S), Danser og koreograf Taneli Torma (FI), Video, lyd og performancekunstner Tine Louise Kortermand (DK), Alskvartetten (DK) m.fl.
Scenograf og kunstnerisk leder: Tine Louise Kortermand
Komponister: Aku Raski og Tine Louise Kortermand
Lysdesign: Jens Hansen
Kostumedesign: Birgitte Nisbeth