• Dette er en afholdt begivenhed.

Musik & Eventyr

onsdag 26 september, 2018 kl. 19:30

Eventyrstemning og musikalsk magi

Dansk teaters førstedame Ghita Nørby, den verdensberømte blokfløjte-virtuos Michala Petri og strengemesteren Lars Hannibal på guitar og lut har sammen skabt en forestilling med musikalsk magi og eventyrstemning. Det er en forestilling i 10 scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb. Ord og toner bruges til at fortælle om livets mystik og enkelhed.

Ghita Nørby har et nærvær, som kan mærkes selv på de bagerste rækker. Hun formår at formidle sin fortælling med en følsomhed og forståelse, der bærer præg af hendes store erfaring i livet såvel som på scenen.

De tre kunstnere har tidligere med stor succes optrådt for en fyldt sal på Sønderborg Teater med H.C. Andersens kendte fortællinger til klassisk musik.

Musik og fortælling
Medvirkende: Ghita Nørby, Michala Petri, Lars Hannibal