Moderne damer i morgenkåbe

fredag 13 marts, 2020 kl. 19:30

Når den værste ungdom er overstået

Forestillingen foregår under et wellness-ophold, hvor tre gode veninder mødes for at fejre den enes 60-års fødselsdag. En weekend med bløde morgenkåber, ansigtsmasker og en afsluttende gourmet-middag. Dér i idyllen vender kvinderne de spørgsmål, der melder sig, når man har overstået den værste ungdom, er blevet lidt klogere og har fået et par skrammer i lakken:
Hvordan kan det være, at man engang var ”for meget” – men nu er der ingen, der ser én mere?
Hvordan kan det være at mænd på 60 er meget yngre end kvinder på 40? Er der et liv efter de 60? og ikke mindst er der et sexliv?

Hvor mange børnebørn må man tale om? Og hvor længe gider andre at høre på det?

Det bliver en festlig aften, hvor der vil være stor genkendelse af de berørte emner – og derfor også anledning til megen eftertanke! Også for mænd, som vil blive klogere på det andet køn!

Komedie af Ann Mariager
Medvirkende: Sofie Stougaard, Ann Hjort og Pernille Schrøder