• Dette er en afholdt begivenhed.

Mig og Ulf

tirsdag 20 februar, 2018 kl. 19:30

Morsom og underholdende satirisk ”musical”

TITLEN ER SNYD! Dét skal I vide – Ulf Pilgaard er ikke med. Men det er netop det, der er pointen! For det er slet ikke så nemt, når fortiden og fremtiden sammen skal få nutiden til at fungere. Men det er morsomt! Udgangspunktet for handlingen er helt enkel: Flemming Jensen og
Ulf Pilgaard har ikke spillet sammen siden de to spillede Sherlock Holmes og Dr. Watson i 1985. Men nu har Flemming skrevet et helt nyt, dansk lystspil til dem – faktisk en musical!

En samfundssatirisk handling snor sig muntert og skarpt frem mellem deres forskellige succeser gennem karrieren. Ikke så lidt af en repertoire-basker! Flemming havde altså en helt klar aftale med Ulf og har også sendt ham manuskriptet – men siden da har det været svært for ham at komme i kontakt med Ulf… Meget svært! Og hvad gør man så?

Amalie Fjeldmose havde stor succes i titelrollen i Skammerens Datter.

Komedie af Flemming Jensen

Medvirkende: Flemming Jensen og Amalie Fjeldmose