Med sne

torsdag 23 november, 2017 kl. 19:30 - 21:00

Det Kongelige Teater med stjernebesætning

En far. En søn. En datter. En neurolog. Fire mennesker forsøger at finde mening i demenssygdommens kaos. Faderen får stillet en demensdiagnose og kastes ud på totalt ukendt grund med børnene som magtesløse vidner. Børnene må overskride alle grænser i en umulig kamp mod en sygdom, man kun forgæves kan forsøge at forstå. De må på faderens vegne tage beslutninger, der fratager ham myndigheden over sit eget liv for at kunne finde vej i en forvirrende og kaotisk virkelighed. Med sne tager favntag med livet, når det bliver allersværest. Musik, dans og tekst kæmper om scenen, alt i mens sygdommen tålmodigt overtager stadig mere af en mand, der langsomt sner til.

Det er et for mange mennesker meget nærværende tema, forestillingen tager op. Med Henning Jensen som faderen og Kirsten Olesen som neurologen er der samtidig lagt op til en forestilling med skuespillerpræstationer på et højt kunstnerisk niveau.
Forestillingen varer 1 time og 30 minutter og spiller uden pause.

Skuespil af Thomas Bendixen

Medvirkende: Henning Jensen, Kirsten Olesen m.fl. I alt 4 medvirkende skuespillere og 3 dansere
Iscenesættelse: Thomas Bendixen
Videodesign: Kasper Stouenborg