Indlæser begivenheder

<< Alle Forestillinger

  • Dette er en afholdt begivenhed.

Lyset over Skagen

tirsdag 24 september, 2019 kl. 19:30

FORESTILLING NR. 29B
Koncertsalen Alsion

En sommerdrøm af en musical – om de kendte malere

Lyset over Skagen var en stor publikumssucces, da den for nogle år siden blev opført på Alsion. Siden er den blevet efterspurgt af mange, der ønsker at gense den eller som gik glip af den. Det er derfor med stor glæde, vi nu kan præsentere denne splinternye version af musicalen.

Lyset over Skagen er historien om malerne i Skagen, ægteparrene Krøyer og Ancher samt de mange andre kunstnere på ”toppen af Danmark” omkring forrige århundredeskifte. Festlige optrin med et stort ensemble veksler med fortættede scener og romantiske ballader i et nationalt-folkeligt musik- og sangunivers.

Det er en farvesymfoni og en klangpalet, hvor trådene samles af mesterinstruktøren Daniel Bohr, der har modtaget flere Reumert-priser for sine fremragende musical-opsætninger. Musicalen er skrevet og komponeret af Thomas Høg, Niels Brunse, Kim Sørensen og Peter Spies, der hver for sig står bag en række kendte og succesfulde musicals som Jordens Søjler, Skammerens Datter, Pelle Erobreren, Fregatten Jylland og Atlantis, og flere af de medvirkende er ligeledes kendt fra de senere års største musicalsuccesser.

Musical skrevet af Thomas Høg, Niels Brunse og Kim Sørensen
Medvirkende: Silke Biranell, Tomas Ambt Kofod, Nicoline Siff Møller, Jesper Lundgaard, i alt 18 skuespillere og 8 mands orkester
Instruktør: Daniel Bohr
Komponister: Kim Sørensen, Peter Spies, Anders Barfoed
Kapelmester: Edi Premate
Scenografi og lysdesign: Jesper Kongshaug
PRISGRUPPE 1

Detaljer

Dato:
tirsdag 24 september, 2019
Tidspunkt:
19:30
Bestilling:
Billetten.dk

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion, 6400 Sønderborg,
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.alsion.dk/default1.aspx?id=4

Arrangør

Sønderborg Teaterforening
Telefon:
+45 76 34 00 28
Hjemmeside:
www.sonderborgteaterforening.dk