• Dette er en afholdt begivenhed.

Kurt & Kirsten

torsdag 13 september, 2018 kl. 19:30

En poetisk komedie i kærlighedens og skilsmissens tegn

Sonja Oppenhagen og Henrik Kofoed har spillet sammen et utal af gange igennem mange år. Her mødes de i et lidt slidt ægteskab som Kirsten og Kurt iscenesat af Jan Hertz. Det er således garvede og kendte aktører, vi skal opleve i denne komedie, der både indeholder poesi, absurditet og tragedie.

Kurt og Kirsten er lykkelige. De falder på knæ for hinanden og lover hinanden højt og helligt at blive skilt efter 30 års ægteskab. De er enige om beslutningen. Boet skal deles og ringene returneres – og så skal de have taget et skilsmissebillede. Men kan man overhovedet forlade hinanden efter 30 års samliv? Er der noget, der hedder lykkelige skilsmisser? Og kan man blive skilt for at genopleve ægteskabet og finde hinanden på ny?

Komedie dramatiseret af Kristina Lugn
Medvirkende: Sonja Oppenhagen, Henrik Kofoed