Krash & Chopin danser

tirsdag 12 marts, 2019 kl. 19:30

Sønderborg teater

Kraftfuld powerdans og yndefuld lethed

Dansk  Danseteater  har  oparbejdet  et stort publikum i Sønderborg for moderne dans. Kompagniet har en ambition
om at præsentere dansekunst af meget høj kvalitet og give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er lykkedes, hvilket også ses i de mange priser, kompagniet har modtaget.
Krash & Chopin Danser er en dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af to af Danmarks  mest  prisbelønnede moderne koreografer,  Tim Rushton og  Alessandro Sousa Pereira.
Chopin  Danser af  Tim  Rushton  tager udgangspunkt i hans store kærlighed tilChopins  intime  klavermusik,  og  i  dansen udforsker han menneskets inderste romantiske relationer.
Krash af A. S. Pereria er fyldt med vildskab  og  maskulin  kropsenergi  inspireret af sammenstødet mellem forskellige kulturer.
Krash tager  afsæt  i  et  digt  af samme titel forfattet af den danske poet Niels Frank, men er samtidig en ode til koreografens brasilianske rødder, både hvad angår trin, udtryk og musik.

Der  er  introduktion  til  forestillingen kl. 18.30

Moderne dans af Tim Rushton og Alessandro Sousa Pereria