• Dette er en afholdt begivenhed.

Komedien, hvor alt går galt

torsdag 19 oktober, 2017 kl. 19:30

Risiko for latterorkan

Vi advarer: Der er risiko for, at du græder af grin, for sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført. En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et spil om et mordmysterium i bedste Agatha Christie-stil; men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden. Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig, hvor de skal være, replikkerne falder ikke til tiden; men til gengæld snubler de glade amatører over møbler og medspillere og hele tiden på det forkerte tidspunkt.

Titlen er ikke falsk reklame; absolut ALT, hvad der kan gå galt, går med sikkerhed HELT galt. Hvis en blanding af Mr. Bean, Monty Python og Svend, Knud og Valdemar kan få dig til at grine, så kan Komedien, hvor alt går galt også.

Skuespil af Henry Lewis, Jonathan Sayer og Henry Shields, oversat af Henrik Lykkegaard

Medvirkende: Troels Malling, Gordon Kennedy, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Riefensthal, Kristian Holm Joensen, Patricia Schumann, Marie Mondrup og Peter Schlie Hansen
Instruktion: Geir Sveaass
Scenografi: Søren Glad