Jorden rundt på 80 dage

fredag 27 september, 2019 kl. 19:30

En mucikalsk, operetteagtig komedie

Jules Verne skrev i 1800-tallet den spændende roman om et væddemål mellem 2 engelske gentlemen, hvor den ene påstod, at han kunne rejse jorden rundt på 80 dage. Mange år senere skrev og opførte Jesper Klein og Flemming Jensen med stor succes et teaterstykke baseret på den roman. Flemming Jensen har omskrevet og moderniseret forestillingen, og det er den, der nu vises.
4 skuespillere deler 52 roller, så det bliver en morsom og hæsblæsende forestilling, der kan give mindelser om forrige sæsons De 39 trin, hvor Thomas Mørk også havde en glansrolle.
Det er en gammel historie, der fortælles, men den er ikke mindre aktuel i dag. Og med Flemming Jensen ved rorpinden er man sikker på, at der er skarpe holdninger i forestillingen. Flemming Jensen garanterer dog, at man ikke opdager det!

Komedie af Jesper Klein og Flemming Jensen, omskrevet af Flemming Jensen, baseret på roman af Jules Verne
Medvirkende:
Jacob Morild, Thomas Mørk, Kim Hammelsvang og Lisbeth Kjærulff