• Dette er en afholdt begivenhed.

Indenfor murene

onsdag 14 marts, 2018 kl. 19:30

Evig aktuel klassiker

Til trods for over hundrede år på bagen er Indenfor murene af Henri Nathansen et tidløst og samtidig måske et af de mest betydningsfulde skuespil, der er skrevet på dansk.

Nathansen, der selv var jøde, skildrer mesterligt og med stor psykologisk indsigt en jødisk familie i datidens København. Hos familien Levin hersker de gamle dyder og traditioner, men en ny tid og et opgør med verden af i går banker på, da datteren Esther forelsker sig i Jørgen, som ikke blot er kristen men også søn af Gamle Levins arvefjende. Indenfor murene er en universel fortælling om kærlighed på tværs af kulturer, traditioner og generationer. Det er både et religionsopgør, et generationsopgør og en fortælling om, hvordan verden forandrer sig og hvor svært, det kan være for mennesket at omstille sig og følge med. Det er både dramatisk, morsomt og rørende. Og med en fortælling, der griber direkte ind i vor tid.

Waage Sandø høstede mange anmelderroser som gamle Levin i Folketeatrets opførelse af Indenfor murene for få år siden. Nu spiller han igen den store rolle i denne nye 2018-udgave.

Skuespil skrevet af Henri Nathansen

Medvirkende: Waage Sandø, Pia Jondal, Jan Meyer, Frank Rubæk, Marie Sandø Jondal med fl. I alt 11 medvirkende
Produktion: Teater2 og Nørregadeteatret

onsdag 14 marts, 2018