I sidste øjeblik

onsdag 28 november, 2018 kl. 19:30

En lun komedie om at blive ældre

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein sagde: ”Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det”. Det forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje – i sidste øjeblik! Og kedeligt bliver det ikke, når veninderne spilles af så populære og erfarne skuespillere som Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og Susanne Heinrich.

Enken Marianne er det dominerende centrum i bridge-aftnerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per, og han får Solvejs kinder til at gløde. En yngre mand – udsendt af kommunen – fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.

Komedie af Carin Mannheimer, oversat af Sebastian Dorset
Medvirkende: Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen, Susanne Heinrich, Joen Bille, Søren Bang Jensen, Jeanette Binderup-Schultz
Instruktør: Christoffer Berdal
Scenograf: Marianne Nilsson