• Dette er en afholdt begivenhed.

I familien

tirsdag 20 marts, 2018 kl. 19:30

En oprørsk generationskomedie

I familien er en overgearet generationskomedie, der slår klinger mellem kommanderende og kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, som drømmer om ro, langrendsferier og julesang på et asylcenter.

Julen har englelyd, men for det ældre ægtepar Poul og Jette er højtiden præget af mislyd. Deres socialbevidste datter ønsker en gavefri jul og karrieresønnens familie har en meterlang ønskeseddel med dyre designerting. Udspændt mellem de to børns interesser og ikke mindst de elskede børnebørn, gør Poul og Jette deres bedste for at bevare overblikket og julefreden. Men hvor længe kan de holde fast?
Ved premieren høstede forestillingen mange anmelderroser.

Komedie af Anna Panduro

Medvirkende: Ole Jakobsen, Vibeke Hastrup, Martin Geertz, Kirstine Hedrup, Kaja Kamuk, Daniel Bevensee
Instruktion: Per Smedegaard
Scenografi: Siggi Oli Palmason