• Dette er en afholdt begivenhed.

Hug en hæl og klip en tå

søndag 15 oktober, 2017 kl. 16:00 - 16:45

Sjov eventyropera i børnehøjde

Publikum var begejstret, da Den Jyske Opera i sidste sæson spillede Rossinis Askepot på Alsion. En flot, spektakulær og spændende forestilling. Og som altid med Den Jyske Opera af meget høj kvalitet.

Den Jyske Opera har skrevet en ny opera målrettet børn og deres familier, inspireret af Grimms eventyr og Rossinis opera om Askepot. Den byder på sit helt eget persongalleri. Her er ingen prins og store balscener, men naturligvis får Askepot en flot kjole, som vi kender det fra eventyret. Det er en skør, sjov og rørende fortælling om søskendejalousi, forældreambitioner, drømme og længsler.

Musikken er klippet og hugget fra Rossinis Askepot, og de fire roller spilles og synges af talentfulde og professionelle sangere fra Den Jyske Operas Kor.

Egnet for børn fra 5 år.
Varighed 45 minutter.

Børneopera med musik af Rossini / Branko Djordjevic og tekst af Birthe Bonde Nillonen/Birgitte Holt Nielsen

Medvirkende: Hanne Hohwü Houmøller, Eline Denice Risager, Sine Algreen Møller, Bolette Bruno Hansen