• Dette er en afholdt begivenhed.

Fuld fart på Villads fra Valby

torsdag 18 oktober, 2018 kl. 15:00 - 16:05

Musik, sang, sjov og spænding for hele familien

Efterårsferiens teaterforestilling for børn, forældre og bedsteforældre er i år med Villads fra Valby, som er kendt af alle børn fra bøger, film og teater.

Villads bor i Valby sammen med sin mor, far, storesøster og lillesøster. Han er en helt almindelig dreng, og selv om han sommetider får skældud, laver han aldrig ballade med vilje. Villads ved godt, man skal passe på i trafikken, men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt.

Fuld fart på Villads fra Valby byder på musik, sang, sjov og spænding for hele familien – og er samtidig en lærerig oplevelse for de yngste trafikanter, der fra deres pladser får lov til at hjælpe Villads, så han kommer hjem i god behold. Villads-figuren er brugt i Børneulykkesfondens kampagner for trafiksikkerhed – bl.a. i bogen ”Sikker i trafik”.

Egnet for børn fra 4 år
Forestillingen varer 65 minutter

Familieforestilling efter bog af Anne Sofie Hammer dramatiseret af Gunvor Reynberg
Medvirkende: Oliver Lundqvist, Marianne Bøgelund, Gunvor Reynberg, Allan Helge Jensen