• Dette er en afholdt begivenhed.

Fucking Åmål

fredag 26 oktober, 2018 kl. 13:00 - 14:00

Svensk kultfilm fra 1998 nu som teater

Agnes og Elin går på samme skole og bor begge i Åmål, men de er to vidt forskellige piger.

Selvom Agnes har boet i byen i næsten to år, har hun stadig ingen venner. Hun er håbløst forelsket i Elin, der er skolens mest eftertragtede pige, men hun tør ikke sige det, fordi hun er bange for at blive mobbet. Der sker intet i Åmål – de unge udvisker kedsomheden med fester, alkohol og absolut ingenting. Det er fordommenes holdeplads, og hvis du falder lidt uden for normen, kan byen være et helvede at bo i. Rygterne siger at Elin stort set har været i seng med alle drengene, men det passer ikke. Hun er frygtløs, rastløs og betages af alt, hvad der afspejler ungdommen i storbyerne. Da deres veje endelig krydses, går det op for dem, at de har en hel del til fælles og en uventet rejse begynder.

Fucking Åmål handler om kærlighed, ungdomskultur, identitet, homoseksualitet, mobning, ensomhed, selvmordstanker og den seksuelle udvikling/debut. Det er en oplagt teaterforestilling for 8. og 9 klassetrin. Undervisningsmateriale kan downloades på: www.hilsdinmor.dk

Forestillingen varer 1 time

Ungdomsforestilling baseret på bogen og filmen Fucking Åmål efter Lukas Moodyssons
filmmanus, dramatiseret af Julie Maj Jakobsen