Emil fra Lønneberg

torsdag 14 februar, 2019 kl. 16:00 - 18:00

• FORESTILLING NR. 22
    Sønderborg teater

Et sikkert hit i vinterferien for børnefamilier

”EEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt. Nu er Emil  fra Lønneberg  igen  kommet galt  afsted.
”Jeg  gjorde  det bare af  godhed”,  siger  Emil, men det har far lidt svært ved at forstå, som han  står der med musefælden på storetåen. Emil er fuld af gode ideer  – men  det ender tit galt, og så må han en tur på værkstedet for at sidde og tænke lidt over sine gale streger, mens han snitter træmænd. Næsten 100 træmænd er det efterhånden blevet til.
Folketeatrets nye version af Emil fra Lønneberg byder på et gensyn med nogle af de mest uforglemmelige skarnsstreger sat ind i en legende og musikalsk ramme.
Egnet for børn fra 5 år
Forestillingen varer ca. 2 timer

Familieforestilling efter bog af Astrid Lindgren oversat og bearbejdet af Ninette Mulvad

Medvirkende: Michael Slebsager, Peder Holm Johansen, Sofie Alhøj m.fl. I alt 12 medvirkende