Elverhøj – men tonen er lav

fredag 21 februar, 2020 kl. 19:30

Festforestilling med kongelig komik

Figaros, som gav os Piraterne fra Penzance, Pinafore, Svend, Knud og Valdemar og mange andre operasatirer, tager nu en dansk klassiker under kærlig behandling, nemlig festspillet Elverhøj af J.L.Heiberg.

Handlingen i Figaros udgave har stort set samme dramatiske forløb som den oprindelige, men med Figaros er alt uforudsigeligt – der kan ske ting og sager undervejs. Og så kan det heller ikke undgås, at en kendt forbryderbande blander sig – ikke bare i ouverturen, men i selve handlingsforløbet. Alle spiller flere roller – men sikkert er det, at det er sang, musik og komik af meget høj kvalitet. Så gå ikke glip af denne forestilling.

Komedie med sang og musik baseret på skuespillet Elverhøj af J. L. Heiberg
Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen Manuskript: J. L. Heiberg, Kjærulff, Dueholm og Krogsgaard
Scenograf: Hans Dueholm
Produktion: Figaros, www.figaros.eu