• Dette er en afholdt begivenhed.

Drengen der ville være vægtløs

onsdag 31 oktober, 2018 kl. 19:30

Hverdagskomedie om håbløse drømme

Drengen der ville være vægtløs er en skæv og underfundig komedie om, hvor svært det er at få lov til se så langt som mod stjernerne, når horisonten for ens nærmeste er dagens varme ret fra Grillen.

René er en overvægtig nørd, der stadig bor hjemme. Han er i lære som blikkenslager, men han vil ikke være VVS’er – han vil være astronaut. Han drømmer om at flyve højt op i rummet – ikke om at vade rundt i andre folks kloakslam! Han drømmer om at bo i egen lejlighed i storbyen – ikke om at hænge fast i barndommens provinsby med en omklamrende mor og en chef, der gerne vil overtage pladsen efter Renés afdøde far. Renés eneste venner, Theis og Winnie, drømmer også om at finde vej væk. Theis fifler med at score hurtige lyssky penge, og Winnie drømmer om at vinde en sangkonkurrence og blive berømt.

”Varm og rørende komedie…en lille hverdagsperle…” ***** Jyllandsposten ”… vidunderlig morsom og barsk historie om nørden, der ønsker sig væk fra sit provinshul.” Information

Komedie af Thomas Markmann
Medvirkende: Nikolai Jørgensen, Mette Horn, Lars Bom, Mads Reuther, Mette Klakstein Wiberg
Instruktør: Geir Sveaass