DOPPLER

mandag 3 februar, 2020 kl. 19:30

Dramatisering af kultroman

Andreas Doppler vågner efter et cykelstyrt op til en hidtil ukendt ro: Ingen enerverende sange fra børne-tv og ingen spekulationer om fliser til badeværelset – faktisk absolut ingenting. Bortset fra en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene! Doppler lægger en seddel til konen og børnene om, at de ikke skal vente med aftensmaden, og så drager han til skovs. Han skifter sin familie ud med en elgkalv, hvis mor han med sin kniv har dræbt. Der er lagt op til grin og eftertænksomhed i historien om en familiefar i eksistentiel krise. På vanlig vis får forfatteren Erlend Loe spundet samfundskritik og sin efterhånden karakteristiske universalfortælling om en ung mand i krise ind i knastør humor og tilbagelænet frækhed.

Drama baseret på roman af Erlend Loe, dramatiseret af Michael Slebsager og Christian Bergman Medvirkende: Peter Zandersen, Sofie Torp, Christian Bergman
Instruktion: Michael Slebsager
Musik: Daniel Vognstrup