• Dette er en afholdt begivenhed.

Dødsdansen

onsdag 13 november, 2019 kl. 19:30

TILBUD: ENHEDSPRIS KUN 150,-kr.

Det ultimative ægteskabsdrama

Edgar og Alice står over for at fejre deres sølvbryllup. Ægteskabet er stormomsust, solskin har der ikke været meget af igennem årene, men masser af uvejr og tordenskyer. Edgar er militærmand og Alice skuespillerinde, og ingen af dem har haft succes i deres karrierer eller held i pengesager. Dialogen imellem dem er båret af seksuel tiltrækning og frastødning, had og selvhad. Ondskabsfuldhederne flyver imellem dem, ofte vittigt og med morbid humor. Efter mange års fravær ankommer pludselig Alices fætter Kurt. Alice kan ikke lade være med at indlede en livsfarlig flirt. Kurt bider på, og ægteskabsdramaet udvikler sig til et trekantsdrama.

Forestillingen forventes afsluttet ca. kl. 21:40.

Det er en stærk klassiker med kamp til stregen garneret med stærke skuespilkræfter, vi her præsenteres for.

Skuespil af August Strindberg
Medvirkende: