Den glade enke

fredag 2 februar, 2018 kl. 19:30

Koncertsalen Alsion

Fejende flot og festligt

Sønderborg Teaterforening glæder sig til at kunne præsentere den nok mest populære operette nogensinde, Den Glade Enke. I sidste sæson opførte Operettekompagniet Csárdásfyrstinden for en begejstret og næsten fyldt teatersal. For at skabe de bedste rammer og for at give plads til et forventet stort publikum bliver denne forestilling opført på Alsion.

Paris er rykket ind på scenen i Alsion, og den lille stat Pontevedro står til at miste den ombejlede Hanna Glawans millioner. Den gamle baron Zeta sætter sin lid til gesandtsskabssekretær Danilo, hvis motto dog er: Forelsk dig tit, forlov dig sjældent, og gift dig aldrig!
Det er en smuk klassisk opsætning og musikken, der udføres af en trio, er en god blanding af alt, hvad man forbinder med og forventer af en operette.

Dansk tekst ved Operettekompagniet.

Kammeroperette i 2 akter af Franz Lehár

Medvirkende: Signe Asmussen, Jens Søndergaard, Vibeke Kristensen, Thomas Peter Koppel m.fl.
Instruktion: Thomas Peter Koppel
Musikalsk ledelse: Carol Conrad