De 39 trin

fredag 6 oktober, 2017 kl. 19:30

Krimi-komedien, der følger  Alfred Hitchcocks film af samme navn fra 1935

Fra starten bliver Hitchcocks univers slået fast blandt andet med musik fra nogle af hans mest kendte film som Psycho, Vertigo og North by Northwest, og hele forestillingen dufter på elegant vis af Hitchcock.

Den højspændte spionthriller udvikler sig dog meget hurtigt til en komedie, og de fire fantastiske skuespillere udfylder intet mindre end 130 forskellige roller på 100 minutter.

Der er både krimi, spænding, latter og kostumeskift – alt sammen i et hæsblæsende tempo. Forestillingen kan bedst beskrives som Hitchcock på speed – med latter, som en amerikansk anmelder kaldte den. Med andre ord – den er overraskende og uhyggeligt spændende!

Instruktør Joy-Maria Frederiksen siger om forestillingen: ”De 39 Trin er en drøm af en forestilling, for alle der elsker komedie. Idéen med at opføre Hitchcocks legendariske spionthriller som teaterforestilling er jo nærmest vanvittig. Der skal leveres mord på Film Noir-måden, flystyrt, togjagter, onde nazister, mystiske kvinder og cottoncoat-klædte skurke”.

Krimi-komedie efter film af Alfred Hitchcock

Medvirkende: Niels Olsen, Thomas Mørk, Mads Knarreborg og Kristine Yde