A SPACE IN THE DARK

onsdag 27 november, 2019 kl. 19:30

En hyldest til livet, inspireret af David Bowie

Efter sidste sæsons store succes med Elsker dig for evigt er det med stor glæde, vi kan præsentere denne nye danseforestilling med samme dansekompagni og skabt af den internationalt anerkendte koreograf Ben Wright.

Syv dansere mødes til gravøl. Festen er slut. Her vil de tage publikum med på en poetisk rejse fra fuldkommenhed til muld. I sammensmeltningen af musik og dans vil skønhed og absurditet opstå ud af velkendte følelser som melankoli, sorg, glæde og humor.

A Space in the Dark udfolder sig til både velkendte og mindre kendte sange af David Bowie, samt musik af Henrik Munch, kendt fra det danske band Sorten Muld. Forestillingen er nyskabende, gribende, rørende og spontan.

Forestillingen varer 1 time og 10 minutter og spiller uden pause

Danseforestilling, skabt af koreografen Ben Wright musik og sang af David Bowie og Henrik Munch Medvirkende: 7 dansere fra Black Box Dance Company
Koreografi:
Ben Wright