Sværdet i stenen

onsdag 14 oktober, 2020 kl. 15:00

Spænding for hele familien i efterårsferien

Damen i søen stiger op af vandet og planter det berømte sværd Excalibur i stenen, med ordene ”Den der trækker sværdet af stenen skal blive landets nye konge”. Den ene ridder efter den anden må opgive at erobre sværdet, men en dag dukker den forældreløse dreng Arthur op…
Vi hører historien om Arthur, fra han som spæd bliver bortført af troldmanden Merlin, til han som 16-årig trækker sværdet op af stenen og bliver landets konge. Vi ler og vi gyser, når prinsesse Guinevere forklæder sig som dreng og sammen med Arthur kæmper mod den nedladende fosterbror, den lede troldkvinde og en lænket drage.
Forestillingen er krydret med spænding, magi, flotte kostumer, en god portion humor og sange med helt ny musik af Sigurd Barrett.

Egnet for børn fra 5 år.

Varighed 1 time og 40 minutter.

Familieforestilling dramatiseret af Gunvor Reynberg

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Asbjørn Agger, Marianne Bøgelund og Morten Bo Koch
Instruktør: Louise Schouw.
Scenograf: Niels Secher. Musik: Sigurd Barrett