SOUVENIR

mandag 1 november, 2021 kl. 19:30

En rablende musikalsk komedie – om “operasangerinden” Florence Foster

Florence Foster Jenkins (1868-1944) er intet mindre end en legende i musikhistorien – en selvbestaltet og komplet tonedøv operasangerinde, som opnåede varig berømmelse på netop sin talentløshed. Folk tilbad hende og jublede, samtidig med de puttede lommetørklædet i munden for ikke at skrige af grin. Den operauddannede Lisbeth Kjærulff vil gøre sig umage for at synge sit værste, mens pianist Jacob Beck og vi andre får ørerne på komedie. Dette både hylende morsomme og oprigtigt rørende stykke fra 2004 har spillet med stor succes og vundet priser i det meste af verden. Og interessen for Madame Florence er kun vokset, efter Meryl Streep portrætterede hende på film i 2016. Vi lover latter, en tåre i øjenkrogen, og den mest falske musik, du nogensinde får at høre.

Operakomedie efter manuskript af Stephen Temperley

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Jacob Beck