SIGURD FORTÆLLER OM DE GRÆSKE GUDER

søndag 11 april, 2021 kl. 16:00 - 17:10

Musik og spændende historier for hele familien

Teaterforeningen gentager successen med Sigurd Barrett, som i forrige sæson begejstrede et stort publikum med Sigurds Danmarkshistorie. Denne gang har Sigurd kastet sig over fortællingen om de græske guder. Med musikere, dansere og skuespillere tager Sigurd børn, forældre og bedsteforældre på en eventyrlig rejse gennem de græske guders eventyrlige univers. Vi møder både Zeus, Odysseus, Heksen Kirke, Mor Jord, Far Himmel, Poseidon – og ikke mindst Gud for Bøvl.

Med sin smittende energi, begejstring og store musikalitet forstår Sigurd Barrett at formidle de ofte lidt kringlede historier, så de går rent ind hos børn i alle aldre.

Egnet for børn fra 5 år.

Varighed 1 time og 50 minutter.

Musikdramatik med tekst og musik af Sigurd Barrett

Medvirkende: Sigurd Barrett, Anne Suppli, Farshad Kholgi, Eskild Dohn, Mikkel Riber, dansere fra Powerhouse
Instruktion: Louise Schouw
Scenograf: Rikke Juellund