Robin Hood

onsdag 17 februar, 2021 kl. 16:00

Eventyr og spænding i Sherwoodskoven

Vinterferiens helt store oplevelse bliver en flot, musikalsk og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.
Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood. Vi møder den ikke helt så fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, der er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.
Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes.

Egnet for børn fra 6 år.

Varighed ca. 2 timer.

Familieforestilling dramatiseret af Ken Ludwig oversat af Henrik Lykkegaard

Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Andrea Alma Øst Birkkjær. I alt 11 medvirkende incl. 3 musikere