Punk – A REBEL NEVER DIES

torsdag 4 marts, 2021 kl. 19:30 - 20:30

De Gule Veste, Hong Kong Riots, Pussy Riot, Skolestrejke for klimaet – oprøret opstår og lever i bedste velgående

6 unge internationale dansere fra Black Box Dance Company går på scenen med alle performative værktøjer til rådighed. Med afsæt i 80´ernes punkbevægelse perspektiverer de fortidens oprør til verden anno 2020.

I Punk – A REBEL NEVER DIES bliver punkbevægelsen anvendt som reference og udgangspunkt til behandling af fænomenet `oprør´ som en sociologisk, kulturel og menneskelig bevægelse. Det er ikke et bestemt oprør eller en tidligere eller nuværende konflikt, der undersøges. Men nærmere de menneskelige og samfundsmæssige mekanismer, energier og tilstande, der karakteriserer et oprør.

Danserne fra Black Box har i flere sæsoner begejstret et stadig større publikum i Sønderborg med deres udtryksfulde dans og høje kunstneriske niveau.

Forestillingen varer 1 time og spiller uden pause

Moderne dans

Instruktion og koreografi: Jacob Stage.
Dans og koreografi: Black Box Dance Company
Lyd design: Christian Tronhjem.
Musikalsk Konsulent: Joakim Pedersen,
Scenografi: Signe Krogh