PIGEN MED BOMBERNE

mandag 9 november, 2020 kl. 19:30

Kan det mon være naboens datter eller…?

Pigen med bomberne er fragmenter af mange forskellige historier om en pige. En pige, som sidder og planlægger at bombe sin skole og et storcenter. Historierne er ikke sket i virkeligheden, og det er heller ikke pigen som er hovedpersonen. Men alle os andre, der prøver at forstå hende. For hvad sker der med os, når vi mister orienteringen og bliver ovemandet af frygt?

Vi ser et stykke om mulige tegn på et ungt menneskes radikalisering. Han eller hun ændrer måske udseende – tøjstil – holdning og fritidsaktiviteter. Viser måske sympati for eller bliver del af en gruppe, der opfører sig voldeligt.

På scenen optræder ud over skuespillerne også en gruppe lokale unge fra en skole i Sønderborg Kommune.

Ungdomsdebatstykke om radikalisering dramatiseret af Tue Biering

Medvirkende: Betina Grove, Marianne Søndergaard, Nana Morks samt unge fra Sønderborg Instruktion: Tue Biering.
Scenografi: Simone Bartholin
Produktion: Teatret St. Tv i samarbejde med Mungo Park, www.teatretsttv.dk