Ilt – AFLYST

torsdag 11 marts, 2021 kl. 19:30

FORESTILLINGEN ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST

Højspændte miljødilemmaer i prisvindende teateropsætning

Et yngre kærestepar er i tvivl, om de skal have et barn eller ej. Hvis de tænker for meget, kommer det aldrig til at ske, og hvis de ikke tænker sig godt om, kan det måske få katastrofale følger. I hæsblæsende tempo veksler gnistrende dialog og afvæbnende humor med rørende indsigt i nogle af livets store spørgsmål. Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Og hvad går i givet fald først i stykker? Planeten eller parforholdet?

Teater Next har erhvervet sig rettighederne til det internationale og højaktuelle succes-stykke Lungs med den danske titel Ilt fra London. Stykket har bl.a. vundet prisen for “Best New Play” i London. Denne danske produktion bliver instrueret af Simon K. Boberg, som bl.a. har stået bag teatersucceserne Græshopper på Det Kongelige Teater, Macbeth på Odense Teater og Lort på Husets Teater.

Drama af Duncan Macmillan oversat af Lars Mikkelsen og Simon K. Boberg

Instruktion: Simon K. Boberg