Hjerter i Valsetakt

fredag 29 januar, 2021 kl. 19:30

Et orgie af hits

En seng med den trætte operettediva åbenbares. Hendes tidligere operettehelt synger om deres gamle Wien. Stuepigen sørger kærligt for sin frue og de sædvanlige sysler med at få gjort hende klar til forestilling indledes. For som det hedder i operetternes verden: En operette om dagen er den bedste medicin! Snart tryllebinder vores heltinde os atter som i fordums tid, ledsaget af operettehelten den yngre … Dette er Hjerter i valsetakt, med musik af de store mestre og en rød tråd, der når ud i alle kroge af genren. Når mørket falder på, forsvinder såvel gnisten som ynglingen – og divaen lægges ærbødigt i seng efter endnu en dag i operetteland. I morgen, formoder vi, gør de det hele igen!

Operattekavalkade arrangeret af Thomas Peter Koppel og Carol Conrad

Medvirkende: Frøy Hovland Holtbakk, Carina Tybjerg Madsen, Jonathan Koppel, William Jønch Pedersen, Cassandra Lemoine, Sidsel Aja Eriksen, Marie Dreisig, Thomas Peter Koppel og Carol Conrad
Instruktør: Thomas Peter Koppel.
Musikalsk arrangør: Carol Conrad
Produktion: Operettekompagniet, www.operettekompagniet.dk