• Dette er en afholdt begivenhed.

Farinelli

torsdag 22 oktober, 2020 kl. 19:30

Dansk klassiker med sydlandsk temperament

Glæd jer til at høre ”Sangen har Vinger”, ”Følges ad” og ”Herren som skabte alt på jord” i det vidunderlige danske operette/syngespil Farinelli med de allerbedste operasangere.

Operetten er i 2 akter, og foregår i Italien og Spanien på baroksangeren Farinellis tid. Handlingen baserer sig i korte træk på en røverhistorie, der tager udgangspunkt i Napoli. Den verdensberømte Farinelli skal synge i klostret og bliver forelsket i Inez. De bortføres af sørøvere, som lader dem gå, da Farinelli synger. Farinelli og Inez rejser rundt sammen og opdager, at der konspireres mod kongen og dronningen. Med list får Farinelli afsløret planerne og kongeparret genforenes.

Poul Bundgaard spillede hovedrollen som Farinelli i 1961 og er nok mest kendt i giro 413 med sangen om bordets glæder ”Herren som skabte alt på jord”.

Operette i 2 akter af Mogens Dam

Medvirkende: Niels Jørgen Riis, Guido Paevatalu, Camilla Illeborg, Teit Kanstrup, Hans Lawaetz m.fl.
Instruktør: Guido Paevatalu.
Kapelmester: Leif Greibe samt violin, cello og klarinet.
Scenograf: Guido Paevatalu
Produktion: GuidOpera, www.guidopera.com