Indlæser begivenheder

<< Alle Forestillinger

Driving Miles

søndag 8 marts, 2020 kl. 15:00

FORESTILLING NR. 27
Sønderborghus


Teater med efterfølgende koncert

Henning Mankel, Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Volvo, fire jazzmusikere og en skuespiller. Umiddelbart en mærkelig konstruktion. Men der er en mening! Henning Mankel, verdensberømt forfatter, har skrevet den sande historie om chaufføren Svein Åge, der kører jazz-legenden Miles Davis rundt til koncerter i hele Europa. Og skuespilleren og fire jazzmusikere folder det hele ud på scenen.
Miles Davis bliver hentet i lufthavnen af Svein Åge, der ikke kender Miles Davis. Chaufføren hverken lyver eller lefler, men siger tingene lige ud. Det tiltaler Miles Davis og lægger grunden til et livslangt venskab. Historien kredser også om Svein Åges opdigtede ven skrothandleren, der hører Miles Davis og får en åbenbaring for livet. Således bliver det til en fortælling om det lykkelige møde mellem ”den jævne mand” og kunsten. Samtidig er det en poetisk og dybt personlig hyldest til kunsten og musikkens kraft.

Denne helt særlige eftermiddag centreret om Miles Davis er arrangeret i samarbejde med Sønderborg Jazzclub. Forestillingen varer 80 minutter og koncerten 60 minutter.

Forestilling af Henning Mankel oversat af Anna Bro og med musik af Miles Davis
Medvirkende: Hans Henrik Clemensen (skuespiller), Anders Malta (trompet), Zier Romme Larsen (piano),  Cornelia Nilsson (trommer), Rune Fog-Nielsen (bas)
Instruktion: Vigga Bro
Produktion: Parkteatret, www.parkteatret.dk
PRISGRUPPE 5

 

Detaljer

Dato:
søndag 8 marts, 2020
Tidspunkt:
15:00
Bestilling:
Billetten.dk

Sted

Sønderborghus
Løngang 1, Sønderborg, 6400
+ Google Map
Telefon:
7442 2601
Hjemmeside:
http://www.sonderborghus.dk/

Arrangør

Sønderborg Teaterforening
Telefon:
+45 76 34 00 28
Hjemmeside:
www.sonderborgteaterforening.dk