Carpenters

mandag 26 oktober, 2020 kl. 19:30

Musikforestilling om Carpenters

Musikforestillingen Close To You er historien om søskendeparret Richard & Karen Carpenter fra Californien i USA, der blev verdens mest succesrige duo i start 70´erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager os på en rejse gennem deres karriere, og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen ”Close To You” i 1969. Men på bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af omsorgssvigt og meget andet.

Alt dette krydret med 20 af deres mest populære sange med bl.a. “Top Of The World”, “There´s A Kind Of Hush”, “Only Yesterday”, “Please Mr. Postman”, “Yesterday Once More”, “Goodbye To Love” og selvfølgelig “Close To You”.

Musikforestilling om Carpenters skrevet af Lars Oluf Larsen efter idé af Erling Mølgaard

Medvirkende: Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen
Instruktør: Anders Bircow