Blinkende Lygter

torsdag 25 marts, 2021 kl. 19:35

Teaterversion af filmen ’Blinkende Lygter’

Her er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Thorkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har haft det store held med sig. Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut med at leve på den måde; men han er nødt til lige at lave et sidste job for bagmanden ”Færingen”.

Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af ”Færingens” penge. Dette danner rammen og baggrunden for deres videre færd og mødet med de sære udkants-danskere i forsøget på at passe ind.

Komedie af Vivian Nielsen – baseret på Anders Thomas Jensens film

Medvirkende: Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk
Iscenesættelseog scenografi: Frank Rubæk
Kostumer: Charlotte Strahenberg