annas verden

tirsdag 6 oktober, 2020 kl. 17:00

Anna Anchers svære valg

Endelig forår. Lyset vender tilbage. Det lys som alle i Skagen er afhængige af, og som får kunstnere til at valfarte til fiskerlejet. Hjemme hos Anna Ancher betyder lyset, at hun og ægtemanden Michael kan male igen, og at huset snart vil summe af liv.

Anna står foran sit gennembrud på den københavnske kunstscene. Det er ikke let at forene den klassiske moder-og hustrurolle med et liv som bohemekunstner. Særligt omverdenen har svært ved at forstå hendes valg og ikke mindst fravalg i bestræbelserne på at lykkes som kvindelig kunstner. På den måde peger kvinde- og kunstnerportrættet af Anna Ancher på ét af vor tids store kønsog identitetsspørgsmål: Kan man både have børn og karriere, eller må man vælge – og hvad er konsekvenserne?

Forestillingen varer ca. 1 ½ time.

Drama af Julie Petrine Glargaard

Medvirkende: Julie Riis, Luise Skov, Pelle Nordhøj Kann, Nanna-Karina Schleimann
Instruktør: Jennifer Vedsted.
Scenograf: Sir Grand Lear